via dinarica logo white text

   
 FOLLOW US!
smm5.png smm5.png  smm5.png smm5.png 
U okviru projekta „Via Dinarica: Zelena staza iznad granica“, u periodu od 25 do 26. jula 2023. godine u Sarajevu, biće organizovan dvodneveni trening kojim će se obuhvatiti tema upravljanja marketing sadržajima neophodnim za promociju zajedničkog regionalnog mega turističkog proizvoda - Via Dinarica Zelena staza.
Poseban fokus projekta i aktivnosti koje će se sprovoditi na teritoriji dve zemlje u narednih dvadeset meseci će biti usmeren na promociju Via Dinarica Zelene staze putem društvenih mreža i specijalizovanih portala, kako bi se prekogranično područje predstavilo kao poželjna destinacija za sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom na domaćem i međunarodnom tržištu. Staze Via Dinarice, kao i ostale važne informacije vezane za projekat „Via Dinarica: Zelena staza iznad granica“ (hoteli, smještajni kapaciteti, prirodne osobenosti, kulturno - istorijske znamenitosti…), nalaze se na specijalizovanim portalima ( www.viadinarica.com , www.outdooractive.com ) koji imaju globalnu pokrivenost i koji omogućavaju veliku vidljivost sadržaja koji se na njemu nalaze. S tim u vezi tematski dvodnevni trening će omogućiti da se predstavnici zainteresovanih strana-turističkih organizacija, zaštićenih područja, planinarskih saveza, planinarskih društava iz zapadne Srbije bliže upoznaju sa pomenutim portalima, i da steknu veštine za unos sadržaja na iste kako bi na dugoročan i održiv način radili na upravljanju i promociji jedinstvene Via Dinarica: Zelene staze.
Projekat "Via Dinarica: Zelena staza iznad granica" se realizuje u okviru IPA II Programa prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina 2014 - 2020, a koji sufinansira Evropska unija, dok je telo za ugovaranje Ministarstvo finansija - Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije. Projekat zajedno sprovode Regionalna razvojna agencija Zlatibor iz Užica, Udruženje Zemlja Dinarika iz Sarajeva i Opština Vareš.

PARTNERS

viadinarica@viadinarica.com 

Via Dinarica BiH Terra Dinarica | Vladimira Nazora 2, 71000 Sarajevo, BiH
Phone: +387 62 393 393 e-mail: bosnia@viadinarica.com

Via Dinarica Croatia Hrvatski planinarski savez Kozarčeva 22, 10000 Zagreb, Cro
Phone: 01/48-23-624 hps@hps.hr

Via Dinarica Slovenia RRA Zeleni kras, d.o.o., Prečna ulica 1, 6257 Pivka, Slo
Phone: +386(0)5 72 12 243, Fax: +386(0)5 72 12 245, slovenia@viadinarica.com

smm5.png smm5.png smm5.png
smm5.png smm5.png smm5.png